+31 (0) 786399533 info@quiteright.nl

Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding bedrukken met het logo van uw bedrijf zorgt voor een professionele uitstraling en geeft een uniforme en herkenbare uitstraling van uw bedrijf. De uitstraling van uw bedrijfskleding is het eerste gezicht voor uw (toekomstige) klanten.

Wilt u uw bedrijfskleding laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo, dan bent u bij Quite Right aan het juiste adres. Want met een breed assortiment kleding, perfecte bedrukking, snelle levering én een scherpe prijs, is Quite Right Safetywear een favoriete partner van grote en kleine bedrijven. Zowel voor alledaagse werkkleding als voor speciale kleding voor beurzen en evenementen.

Daarnaast kunnen wij ook uw overige persoonlijke beschermingsmiddelen voorzien van uw logo.

DeGraaf Groep

Voor onze opdrachtgever DeGraaf Groep hebben wij shirts bedrukt.
DeGraaf Groep is een betrouwbare technische dienstverlener binnen het technische werkveld. Door zelf een open en flexibele organisatie te zijn, biedt DeGraaf inzicht, inspraak en zekerheid voor haar opdrachtgevers. Hierdoor biedt DeGraaf al bijna 30 jaar de beste oplossing voor iedereen met technische ambities.

Wilt u ook uw werkkleding en/of andere persoonlijke beschermingsmiddelen bedrukken met logo van uw bedrijf? Uiteraard is dit mogelijk een slogan en/of telefoonnummer op uw werkkleding bedrukken.
In onze webshop kunt u een keuze uit diverse werkkleding maken. Onze bedrijfskleding zit comfortabel, kan tegen een stootje en zal er na vele wasbeurten nog goed uitzien. Vooral voor werknemers met veel lichamelijke arbeid is dit essentieel, denk bijvoorbeeld aan schilders, timmerlieden, installateurs, hoveniers, steigerbouwers etc.

Ook bedrijfskleding bedrukken?

Bent u opzoek naar speciaal merk bedrijfskleding, of werkkleding geheel in de huisstijl kleuren van uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers, samen met u zorgen wij voor mooie gepersonaliseerde bedrijfskleding van hoge kwaliteit.

Spread the love