+31 (0) 786399533 info@quiteright.nl

Brandblusmiddelen

De ontwikkeling op gebied van kleine brandblussers heeft lange tijd stil gestaan. ProSafety en Quite Right b.v. is een jonge organisatie die haar uitdaging vindt in innovatie, veiligheid en efficiëntie.

Een van onze meest innovatieve productlijn is die van Neyfik. Bij de ontwikkeling van zowel de Neyfik Composiet blussers als de Neyfik sprayblussers komen deze 3 speerpunten prachtig samen.

 

Composiet brandblussers

composiet brandblusserEen standaard blusser is geheel vervaardigd uit staal, waardoor deze snel kan roesten en zodoende wordt afgekeurd. Bovendien dienen deze blussers door een gespecialiseerd bedrijf te worden gekeurd. De Neyfik Composiet blusser is vervaardigd uit een Composieten huls en heeft een roestvrij stalen kop. Bovendien is hij zo ontworpen dat u deze zelf jaarlijks kan en mag keuren.  De blusser is in een poeder en een schuimuitvoering verkrijgbaar, beiden met de hoogste blusratings is haar soort.

Neyfik werkt uitsluitend met de beste kwaliteit en geeft derhalve 10 jaar garantie. U betaalt in 10 jaar éénmalig de aanschafprijs en heeft in die periode geen kosten meer. Milieu: De blusser is geheel recyclebaar en het produceren van Composiet kost veel minder energie dan die van staal.

 

Spray brandblussers

spray brandblussersNeyfik heeft 4 professionele spray brandblussers geproduceerd met als doel om razendsnel een  beginnende brand te kunnen blussen. De sprayblussers zijn van de hoogste kwaliteit  grondstoffen gemaakt, hebben de langste blustijd en de dikste wand van alle blussers in de markt.  In de vele gesprekken met brandexperts is wel gebleken dat sprayblussers de markt zullen gaan domineren. Ze zijn nagenoeg overal inzetbaar, hebben 5 jaar garantie en u kunt zelf de keuring verrichten. Maar het belangrijkste is dat iedereen hiermee overweg kan.

De sprayblusser functioneert identiek aan een haarlak bus. Eenvoudig, snel en voordelig maken de sprayblusser tot een doeltreffend en efficiënt brandblusmiddel.

De Neyfik sprayblusser wordt wettelijk erkend en voldoet aan alle gestelde eisen. De inzet en keuringen zijn geheel volgens het bouwbesluit en de NEN 2559.

Voor de BHV trainers zijn er speciale oefenblussers beschikbaar.

Prosafety fast&easy concept

Een beginnende brand is te vergelijken met hartfalen; de eerste minuten zijn de belangrijkste.  De sprayblussers maken het mogelijk om direct bij een beginnende brand in te grijpen en te handelen. De Neyfik sprayblussers zijn zo ontworpen dat iedereen ze kan gebruiken, op een afstand van ca 4 meter kan beginnen met blussen én de Neyfik.
sprayblusser blust net zo lang als een grote blusser van 6 liter. Hierdoor kan veel schade en ellende worden voorkomen.

Ons doel is iedereen te laten weten dat brandveiligheid veel beter, efficiënter en voordeliger kan.

 

Bent u geïnteresseerd in een grotere brandveiligheid tegen lagere kosten dan nemen wij graag de tijd voor een passende presentatie bij u op locatie.

neyfiklogoAdapt.jpg prosafety

Spread the love