+31 (0) 786399533 info@quiteright.nl

EXO-L voorkom verzwikken van de enkel

Voorkom het verzwikken van de enkel!

Verzwikken is een veel voorkomend probleem in de sport, maar ook in het werkveld komt het te vaak voor. (alleen al in NL 500.000 blessures per jaar)

Voorheen was men vooral aangewezen op hoge werkschoenen, braces en tape om het verzwikken van de enkel tegen te gaan. Deze producten voorkomen niet elke verzwikking en brengen ongemakken met zich mee met betrekking tot mobiliteit en comfort.

De EXO-L Enkelband biedt daarvoor de oplossing. De EXO-L is geen reguliere brace en geen tape, maar een externe enkelband die slim gebruik maakt van de anatomie en de natuurlijke beweging van de enkel. Vergelijkbaar met de veiligheidsriem in een auto, komt een externe enkelband alleen op spanning te staan bij gevaar. De EXO-L Enkelband voorkomt verzwikken en behoudt volledige bewegingsvrijheid en comfort.

Perfect passend

EXO-L product voorkom verzwikkingen

Deze werking en het comfort wordt behaald door de 3D-scan en 3D-print technologie waardoor het product een perfect passend verlengstuk van jouw lichaam is.

Wat is er nou beter dan onbezorgd kunnen werken ongeacht de ondergrond?

Bij de ontwikkeling van de EXO-L Enkelband, in samenwerking met de TUDelft en het Erasmus MC,  is gezocht naar een oplossing die zoveel mogelijk de enkel ondersteunt, maar ook een optimaal gevoel van vrijheid geeft. Met de EXO-L Enkelband kun je vrij bewegen zonder zorgen.

EXO-L verzwik nooit je enkels

Door de EXO-L kan er gewerkt worden met lage schoenen aangezien de verzwikbeweging effectief wordt tegen gehouden. In o.a. de spoorwegen bouw, dakbedekking en fabriekswerk wordt de EXO-L Enkelband met grote tevredenheid gebruikt!

“Heerlijk, net alsof je slippers aan hebt ” aldus één van de gebruikers in de spoorwegen bouw.

Interesse in de EXO-L?

Meld je dan hier aan en dan nemen we van EXO-L contact met je op om jouw vragen te beantwoorden en te zien hoe we je kunnen helpen.

 

Spread the love