+31 (0) 786399533 info@quiteright.nl

Werving & Selectie

Even voorstellen als  werving & selectie specialist!

Willem Wagenaar

Graag wil ik me voorstellen als werving & selectie specialist bij Make Life Easier. M.L.E. is een werkmaatschappij van Quite Right Safety solutions.

Mijn naam is Willem Wagenaar, ik ben 56 jaar, en per 1 januari 2018 actief met M.L.E. ( Make Life Easier) en houd ik mij bezig met de werving & selectie van staf medewerkers voor verschillende bedrijven.

De afgelopen 24 jaar ben ik in diverse vakgebieden actief geweest en als oprichter ( o.a. van Dutch Industrial Safety Consultants en  Arbode ) van veel bedrijven betrokken geweest bij het werven en selecteren van specifiek staf personeel.

Door de jaren heen heb ik meerdere organisaties helpen opbouwen en projecten helpen bemensen, al dan niet via agentschappen of andere constructies.

Ik ben benaderd door partijen of ik hen kan helpen om staf posities binnen verscheidene branches ( met name bouw en Industrie ) juiste mensen kan plaatsen voor een bepaalde periode met de optie van , al dan niet , een vast dienstverband.

Meer dan ooit, nu de economie verder aantrekt worden medewerkers op strategisch belangrijke plaatsen gerekruteerd door, veelal jonge intercedenten , die weinig oog hebben voor de functie maar puur gericht op de verkoop van uren.

M.L.E. onderscheidt zich door, na een goede inventarisatie en tot stand komen  van een profiel, de juiste kandidaat aan te bieden zodat u direct over iemand beschikt die het werk kan doen en daardoor toegevoegde waarde aan uw organisatie kan geven.

M.L.E. beschikt over een buitengewoon groot netwerk waaruit geput kan worden en kunnen een geslaagde match garanderen.

Binnenkort kom ik graag een keer kennismaken!

 

Spread the love