+31 (0) 786399533 info@quiteright.nl

Social Enlightenment 2018

Social Enlightenment 2018

Op 19 april hebben drie finalisten gestreden om de titel Social Enlightenment 2018. Semilla Sanitation Hubs, Quite Right en EverUse hebben zich gepresenteerd tijdens Het Nieuwe Produceren congres in Scherpenzeel. in de eerste ronde kon er op internet gestemd worden. Tijdens het congres werden de overige punten verdeeld door een vakjury en bezoekers van het congres.

Video Quite Right

Een economie waarin geen grondstoffen meer verloren gaan en geen nieuw afval ontstaat. Oftewel, een circulaire economie. Quite Right zet zich hier sinds een jaar actief voor in en streeft in haar werkproces naar nul procent afval. Het bedrijf stimuleert haar klanten om gebruikte werkkleding, schoenen en beschermingsmiddelen in te leveren, zodat deze producten na het recyclingproces opnieuw kunnen worden ingezet als hoogwaardig product.

Eervolle vermelding

Een Social Enlightenment laat mensen en bedrijven door middel van een innovatie, idee of concept op een andere manier naar de wereld kijken. En inspireert henzelf en anderen om te verduurzamen. Quite Right is een van de ondertekenaars van het Grondstoffen Akkoord en werkt actief mee om zoveel mogelijk Persoonlijke Beschermingsmiddelen te recyclen. Dit leverde uiteindelijk een eervolle vermelding op.

lees ook: Welke Social Enlightenment inspireert u om te verduurzamen?

en: BioMCN en Semilla Sanitation Hubs winnen Enlightenmentz of the Year 2018