+31 (0) 786399533 info@quiteright.nl

kracht van de aanbeveling Iedere ondernemer weet het eigenlijk wel. Geen betere reclame dan mond tot mond reclame. Een prospect is praktisch al klant indien deze zich, na een aanbeveling, bij u meldt. Deze vorm van marketing wordt voornamelijk toegepast in verkoop van goederen/diensten aan particuliere klanten. Echter is de kracht van aanbevelingen zeer toepasbaar op de zakelijke en professionele markt. Immers ondernemen is ook bruggen slaan naar andere ondernemers.

De kracht van een aanbeveling

BNIAlleen al in Nederland hebben 121.013 aanbevelingen geresulteerd in 125.536.872 euro extra omzet. Dat is meer dan 125 miljoen euro! Aanbevelingen is het sleutelwoord van zakendoen in de 21e eeuw. BNI brengt bedrijven in contact met elkaar. Zodra leden in hun netwerk een koopsignaal herkennen dat interessant is voor een medelid dan proberen zij de mogelijke klant met desbetreffend lid in contact te brengen. Dit wordt een aanbeveling genoemd. Als lid is het dus net alsof je een team van verkopers voor je hebt werken die elke dag opletten of ze je kunnen helpen je product in de markt te zetten.

Geen concurrentie binnen een chapter

In elke chapter wordt er per branche/specialisatie slechts één lid toegestaan. Zo ontstaat er binnen de chapter geen concurrentie. Met elk nieuw lid worden gesprekken gevoerd en na een screening toegelaten, zo bent u altijd zeker van een betrouwbare partner. Omdat de grootte van het bedrijf niet uitmaakt, is elke specialisatie van harte welkom. Live your dream! Zet je je schouders eronder, dan ben je meer dan welkom in een chapter.

Als lid van jouw chapter verhoogde de zichtbaarheid bij veel ondernemers in je regio. Je ziet een aanzienlijke verhoging van omzet door aanbevelingen. Hiervoor participeer in tot 52 netwerk bijeenkomsten per jaar. Met je medeleden doe je mee in regionale en landelijk conferenties / beurzen.

Met uw medeleden vormt u een team

bni (1)Succesvol netwerken vraagt inzet. De meest succesvolle chapters van BNI bestaan uit leden die zeer toegewijd zijn om elkaar te helpen door de inzet van hun dagelijkse netwerk. Ze vormen een team.

Bent u naar aanleiding van bovenstaande nieuwsgierig geworden, neem dan contact op met Stephan Floor, BNI Zuidwest Nederland.

Spread the love