+31 (0) 786399533 info@quiteright.nl

opleidingen 2

Opleidingen, nut of noodzaak?

 

Een goede werkopleiding is in het belang van zowel werknemers als werkgevers. Een goed geschoolde werknemer is goed gemotiveerd en uiteindelijk op meerdere plaatsen inzetbaar.

Opleidingen in techniek

Er is een grote verscheidenheid aan technische opleidingen zodat uw medewerkers op het juiste moment kunnen beschikken over kennis en vaardigheden die het optimaal functioneren in uw organisatie  bevorderen.
Veelal kan in overleg ook naast de standaard opleidingen ook maatwerk opleidingen worden uitgevoerd, die volledig zijn toegesneden zijn op de specifieke situatie van uw organisatie.
Hierbij moet u denken aan: Basis veiligheid, operationeel leidinggevende VCA in diverse Europese  talen , werken aan flensverbindingen zonder protocol WF, Werken aan flensverbindingen met protocol  WFpr, Werken aan flensverbindingen met protocol  WFpr Torqing & Tensioning, veilig verplaatsen en aanslaan van lasten, onafhankelijke adembescherming met  of zonder medische keuring, NIL lasopleidingen, Certificering van lassers conform ISO 9606-1, ASME IX en AWS D1.1 in Booglassen met beklede elektrode, MIG/MAG lassen met massieve draad en gevulde dragen in (Staal, RVS en Aluminium),  TIG lassen in diverse materialen en voor alle genoemde lasprocessen in plaat en pijp, Assessments op het gebied van las ervaring en op het gebied van piping

Opleidingen, realisatie van uw organisatiedoelen

Door uw werknemers doelmatig op te leiden levert u een bijdrage aan de realisering van uw organisatiedoelen. Door opleidingen, trainingen en vorming bereidt u uw medewerkers voor om hun taken uit te voeren in de huidige of toekomstige functies binnen het bedrijf. Ook kan er beter ingespeeld worden op de veranderingen die zich in de organisatie kunnen voordoen.
Aantoonbaar beter functioneren binnen uw organisatie is uiteindelijk het effect dat  u nastreeft. Een van de onderdelen die onderdeel kunnen zijn van dit betere functioneren is voldoen  aan de “proeve van bekwaamheid”-eisen . ter afsluiting van genoemde opleidingen waarna een erkend diploma en / of internationaal certificaat wordt uitgereikt met daaraan gekoppeld een registratie in de desbetreffende vakgroep zodat inzichtelijk is dat medewerkers aan deze eisen voldoen.
Flexibel Europe Opleidingen B.V. hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar dienstverleningen en profileert zich daarmee als een gewaarborgde scholingspartner, voor klanten die graag werken volgens de normen van de toekomst.


Hans Ehbel

 

Spread the love