+31 (0) 786399533 info@quiteright.nl

Uw bedrijfskleding is ontworpen  om uw werknemers optimaal te beschermen.
Ook dienen ze een zo goed mogelijke veiligheid  te garanderen.
De uitstraling van uw bedrijfskleding is het eerste gezicht voor uw (toekomstige) klanten. Van iemand die in schone goed uitziende werkkleding bij u binnen komt, kunt u verwachten dat ook zijn werk er goed uit zal zien.

Quite Right Safety Wear.

Quite Right levert al meer dan 25 jaar doelmatige Persoonlijke Beschermingsmiddelen, in allerlei branches. Wij kijken met een gespecialiseerde blik naar operationele processen en adviseren welke PBM’s er nodig zijn.

Naast dat bedrijfskleding over de doelmatige certificering moet beschikken, dienen deze op de juiste manier gereinigd te worden.
Op deze manier blijven de bijzondere karakteristieke eigenschappen zo lang mogelijk behouden.

Stomerij Wasserij Drechtsteden en Quite Right Safety Wear  gaan samenwerken. Dit betekend dat de overalls gewassen worden op de juiste manier. Quite right zorgt ervoor dat uw medewerker altijd in veilige persoonlijke beschermingsmiddelen blijven lopen.
Een unieke combinatie waar u voordeel van heeft.

Dit houdt in dat u niet alleen bij een vertrouwd adres uw bedrijfskleding koopt, maar door deze samenwerking met SWD kan Quite Right Safety Wear gezamenlijk aan u een full service verlenen.

Stomerij Wasserij Drechtsteden

SWD is niet alleen het adres voor een vlekkeloze reiniging; ook kunt u uw bedrijfskleding laten controleren en repareren. En mocht uw bedrijfskleding afgekeurd en de juiste certificering niet meer gewaarborgd kan worden, brengen zij u en ons hiervan op de hoogte. Door de directe lijnen met Quite Right Safety Wear is er een mogelijkheid om het kledingstuk te vervangen.
Daarnaast kunnen we uw voorraadbeheer uit handen nemen.Het is voor u een zorg minder als u weet dat uw personeel altijd veilig tot in de puntjes verzorgd erbij lopen..

Over het halen en bezorging hoeft u zich geen zorgen te maken, het te reinigen of te vervangen materiaal wordt op afspraak bij opgehaald en bezorgd. Indien noodzakelijk komt een van onze veiligheidskundige bij u langs of uw veiligheidskleding nog voldoet aan de strenge veiligheidseisen.

Full Service:

  • Advies bij aanschaf van de benodigde PBM’s zodat uw medewerkers altijd volgens de laatste wetgeving gekleed zijn;
  • Reiniging, controleren en vroegtijdig vervangen van uw bedrijfskleding omdat iedereen schone en onbeschadigde kleding moet dragen;
  • Ophalen en bezorgen van uw te reinigen/vervangen PBM’s zodat u niet meer bezorgd hoeft te zijn dat iedereen er netjes bijloopt;
  • uw voorraad ligt bij ons, dus geen onnodige spulletjes die onnodig ruimte gebruiken .

Is uw interesse opgewekt:

Quite Right safety Wear contact Willem Wagenaar mob.  0653357656

Spread the love